Головна » 2020 » Березень » 2 » Мешканці Борщівщини скаржаться на зграї бродячих собак

Мешканці Борщівщини скаржаться на зграї бродячих собак

29.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 1
Переглядів: 1506
За даними Всесвітнього товариства захисту тварин, в світі проживає близько 500 мільйонів собак. Приблизно 75% з них є бродячими. Чимало безпритульних тварин бродить і вулицями нашого міста та сіл Борщівського району.

З початком весни, коли у тварин розпочинається "шлюбний період", зграї бродячих чотиролапих буквально заполонили вулиці Борщева та сіл. Часом агресивний вигляд собак не аби як лякає місцевих мешканців, які не перестають скаржитись і бояться ходити вулицями.

"ВЕСІЛЛЯ ХВОСТАТИХ, ЛЮДЯМ ТРОХИ НЕПОСОБІ, Є ЗАГРОЗА БУТИ ПОКУСАНИМ, м.Борщів",- написав на власній сторінці автор фото та відео Андрій Залевський







"Вже більше 2 тижнів 20 собак бігають по вулицях і перешкоджають діткам іти і повертатися зі школи... Я мама і боюся за життя і здоров'я в першу чергу своєї дитини... Їх там зграя, по всьому селу бігають, а найбільше біля школи і парку, де автобусна зупинка. Я мушу городами обходити, щоб до зупинки дійти.",- написала в редакцію "Звістки" жителька села Глибочок Руслана Казмірович.


Переглядів: 1506


Коментарі

0
1 Руслан   [Материал]
То шо за оператор такий до дітей "хер його знає", він адекват ? нажени тих псів тай знімай собі.
Взагалі хто за це відповідає в міській раді??? Чиї то пси бродячі чи люди їх випускають??

Имя *:
Email *:
Код *: