Головна » 2020 » Жовтень » 16 » Мільйони гривень з бюджету отримала фірма сина кандидата в мери Борщівської громади

Мільйони гривень з бюджету отримала фірма сина кандидата в мери Борщівської громади

01.05.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 3
Переглядів: 5971
″Залізний канцлер″ Німеччини Отто фон Бісмарк свого часу сказав: "Ніколи стільки не брешуть, як під час війни, після полювання і до виборів".

Обіцяючи процвітання і розвиток, щедро засипаючи церкви та села грошима, виступаючи перед людьми з промовами, деякі популярні кандидати забувають розповісти людям, що до цього вони так само успішно заробляли мільйони для власних сімей... і з власними сім'ями, використовуючи владні повноваження та вплив на представників влади.

Найбільше на цій ниві "заробітків" відзначився діючий депутат Борщівської районної ради від ВО "Батьківщина" та кандидат на посаду голови Борщівської об'єднаної громади Ігор Чопик.

Будучи одним із ключових фінансистів місцевої "Батьківщини", Ігор Чопик вміло трансформує свій політичний вплив в економічну вигоду для себе і своєї родини. Про це чітко говорять прибутки, які отримують фірми місцевого олігарха з бюджетів різних рівнів.

Зареєстроване на початку 2018 року приватне підприємство "ЗАХІДСЕРВІС-АГРОБУД", засновниками і бенефіціарами якого стали близька подруга родини Герега Оксана Вікторівна та син олігарха Чопик Володимир Ігорович, починає заробляти мільйони, виконуючи практично усі ремонтні та будівельні роботи в межах Борщівської громади. Зрозуміла річ, що маючи найбільшу фракцію в стінах місцевої ради, а також таких потужних лобістів власних інтересів, як Роман Сєльський та Володимир Дуплавий, мільйонні конктракти без проблем дістаються саме фірмі родини Чопиків.

(клікніть, щоб збільшити зображення)


Як свідчить інформація з сайту Zакупівлі, лишень за два останніх роки "ЗАХІДСЕРВІС-АГРОБУД" отримало з бюджетів різних рівнів 5,5 мільйона гривень.

(клікніть, щоб збільшити зображення)


"Я завжди вважав, що влада важливіша за гроші, але коли справа доходить до виборів, саме гроші забезпечують владу.",- сказав головний персонаж культового телепроекту "Картковий будинок" Френсіс Дж. «Френк» Андервуд.

Для виборів в Борщівській громаді цей вислів підходить ідеально. Адже гроші можуть вирішити все, а завуальований підкуп виборців - узаконить та легалізує подальший грабунок громади.

Кругленьку суму на державних закупівлях заробив і сам Ігор Чопик, який з 2016 року, коли його рідна партія "Батьківщина" виграла вибори до Борщівської об'єднаної громади, отримав замовлень на майже мільйон гривень, як свідчить інформація з порталу закупівель.

(клікніть, щоб збільшити зображення)

Переглядів: 5971


Коментарі

0
3 Мацієвський   [Материал]
Ярема Орест то є головний ворог розвитку нашого краю він привів до влади Кобилянського Івана який продав всі будівельні тендери таким як Чопик Ігор, Дімітряк Ромко всі вони далі хочуть йди до влади аби красти з бюджету.
Схаменіться всі ви ходите до церкви!!!

0
2 Уляна   [Материал]
Наївно люди вірять що кандидат Чопик від щирого серця дарує гроші на школи, спорт і церкву він тим самим купляє людей щоб і дальше викачувати гроші з бюджету громади й району.
Не дивно що до нього побігли в команду Дуплавий і Пасічник ті йому допоможуть професійно добити до ручки громаду...

0
1 Володя   [Материал]
Ахаха, Чопики давно є мільйонерами. Для таких людей нічого святого нема, коли пахнуть гроші

Имя *:
Email *:
Код *: