Головна » 2020 » Січень » 10 » На Борщівщині комунальники ремонтують дороги в сніг і морози

На Борщівщині комунальники ремонтують дороги в сніг і морози

29.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 1
Переглядів: 1612
Комунальники Борщівщини інколи дивують своєю винахідливістю, а окремі керівники комунальних підприємств - умінням тринькати бюджетні кошти.

"«Ремонт» дороги у Мельниці-Подільській. 6.01 у на термометру -10, на дорозі гололід, комунальна служба замість того щоб посипати дорогу сумішшю щоб не було слизько - засипає щось похоже на суміш для посипання доріг у ями! Звичайно краще що ями вже не такі глибокі, але чи на довго це? Чи це якась новітня технологія ремонту дороги про яку ніхто ще не чув? Адже це все до першого дощу або так як зараз коли все розкисло і за 1-2 дні такої погоди вся дорога буде у цій багнюці. Навіщо тоді бездумно витрачати кошти платників податків, якщо їх у громаді не так багато?",- написали в групі Борщівський край - Революція починається з тебе


Переглядів: 1612


Коментарі

0
1 Зіновій   [Материал]
Ця дорога облавтодору,але громада перед святами вирішила великі ями поремонтувати,так як нова центральна влада не спромоглася профінансувати хоча малий ямковий ремонт.А ті хто переживають за кошти платників,то переважно самі і не платять податки а тільки голосують за обіцяну халяву.

Имя *:
Email *:
Код *: