Головна » 2017 » Березень » 11 » На Борщівщині може з'явитись нова пожежна частина

На Борщівщині може з'явитись нова пожежна частина

26.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 1
Переглядів: 2372
Уже найближчим часом в селі Озеряни може з'явитись підрозділ місцевої пожежної охорони. За словами керівника служби цивільного захисту Тараса Рогози, з такою ініціативою виступили місцеві депутати, а саме депутат Борщівської райради від ВО "Свобода" Ігор Музика.

Спільними зусиллями вдалось знайти старе приміщення, в якому можна буде обладнати пожежне депо. Також цю ініціативу вирішили підтримати місцеві фермери і просто небайдужі люди. Усвідомлюючи актуальність цієї ідеї і те, що завдяки появі пожежного підрозділу можна значно підвищити рівень пожежної безпеки в ОТГ, представники обласного управління пожежно-рятувальної служби з Тернополя, які побували в Озерянах, погодились всіляко сприяти і навіть пообіцяли надати пожежний автомобіль.

Якщо спільну ідею Ігора Музики та Тараса Рогози вдасться реалізувати, в Озерянській ОТГ не тільки появиться власна пожежна-рятувальна охорона, яка зможе оперативно реагувати на різного роду виклики, а й додатково кілька робочих місць.

Одночасно з цим полковник служби цивільного захисту висловив обурення тим, наскільки байдужим виявився керівник місцевої ОТГ, який не тільки проігнорував бажання людей зробити щось потрібне і корисне, як і їх безпеку, банально не прийшовши на збори, а ще й примудрився дати вказівку своїм працівникам палити сухі трави біля газо-розподільчого пункту.

"Плювати на село, плювати на людей і їхні біди, хай горить, бо що згорить, то не зігниє. Зробимо "авторитетного" голову з Борщівщини відомим! І слава простим небайдужим мешканцям Озерянської ОТГ, які хотять і роблять своє життя кращим своїми руками."- прокоментував ситуацію очільник відомства Тарас Рогоза.





Переглядів: 2372


Коментарі

0
1 Василь петрович   [Материал]
Вони вже з своїм замом Кіцаком давно повині сидіти в тюрмі,накралися так що дай боже

Имя *:
Email *:
Код *: