Головна » 2020 » Вересень » 22 » На Борщівщині партія українофоба Червоненка та екс-регіонала Кіссе готується до реваншу проросійських сил?

На Борщівщині партія українофоба Червоненка та екс-регіонала Кіссе готується до реваншу проросійських сил?

19.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 3
Переглядів: 2685
Аналізуючи останні соціологічні дослідження, які вказують на те, що проросійська партія ОПЗЖ не має шансів потрапити до місцевих рад Тернопільщини, колишні регіонали, які в постмайданний період створили кілька політичних проектів, до яких без вагань можна віднести і партію "Наш край", планують закріпитись на місцевому рівні завдяки новим політичним брендам. Завдяки колосальним фінансовим вливанням та значному медійному ресурсу, а погодьтесь, що за останні роки провідні телевізійні канали попали під тотальний контроль проросійських сил, реванш екс-регіоналів на рівні Борщівщини цілком ймовірний.

Повертаючись до згадуваного в преамбулі політичного проекту, скажемо, що Борщівщина на сьогоднішній день може стати центром зародження проросійського реваншизму на Тернопільщині. Не випадково, що саме в Борщеві сьогодні відбудуться збори з метою висування кандидатів у депутати обласної ради, районних сільських, селищних, міських рад територіальних громад Тернопільської області та відповідних сільських, селищних, міських голів на місцевих виборах депутатів і голів.

Уявляєте, збори Тернопільської обласної організації відубудуться не в Тернополі, а в Борщеві. Можливо справа в тім, що в Тернополі активісти та ветерани можуть завадити провести збори відверто проросійської організації?

Чому проросійської? Поцікавиться допитливий читач. А тому, що створена та очолювана політична партія такими яскравими представниками, як Антон Кіссе, Андрій Деркач та Євген Червоненко.

Тут варто зазначити, що навіть після перших вбивств на Майдані, Кіссе вважав Януковича законним президентом і переконував, що на Майдані відбулося громадянське протистояння, а не протистояння громадян і силовиків.


Українофоб Євген Червоненко відомий тим, що закликав українців вивчати російську і пропонував "гарантировать Донбассу нейтральный статус", як того хочуть окупанти.


Не менш одіозним україноненависником є й Андрій Деркач, який у вересні 2018 року був одним із підписантів листа до патріарха Варфоломія, в якому закликав відкласти надання томосу Українській православній церкві, а нещодавно потрапив під санкції Сполучених Штатів Америки, представники яких відверто назвали Деркача агентом РФ протягом більш ніж десяти років та людиною, яка підтримує тісний зв'язок із російською розвідкою.
Переглядів: 2685


Коментарі

0
3 Юрій   [Материал]
За жидівську свободу голосують і за цих будуть.
У Борщеві в основному проживають дрімучі вуйки.

0
2 Орест   [Материал]
Оберіть собі на голову щоб потім з київа вказували таким дурням за шо голосувати. Але наш народ дурний, бо ні майдан ні війна ніц не навчили.

0
1 Руслан   [Материал]
І який дурак в Борщові може голосувати за таке нещастя сєпарське?

Имя *:
Email *:
Код *: