Головна » 2022 » Січень » 24 » На Борщівщині СБУ блокувала збут тютюну на мільйони гривень

На Борщівщині СБУ блокувала збут тютюну на мільйони гривень

26.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 6
Переглядів: 5857
У Тернопільській області Служба безпеки України вилучила тютюнову продукцію на понад 3 мільйони гривень. Про це повідомив речник СБУ в Тернопільській області Петро Королюк.

За його словами, двоє мешканців Чортківського району організували підпільне виробництво подрібненої тютюнової суміші, що використовується для виготовлення контрафактних цигарок.

Склади та цех обладнали у господарських приміщеннях на подвір’ях власних приватних садиб, а сировину для виготовлення тютюнової суміші скупляли у місцевих жителів.

За попередніми даними слідства, продукцію сумнівної якості зловмисники оптовими партіями реалізовували представникам «тіньового» ринку фальсифікованих тютюнових виробів.

Як стало відомо "Звістці" з власни джерел, обшуки та вилучення тютюну проводили в одному із сіл Мельнице-Подільської об'єднаної громади.

Правоохоронці вилучили 30 м куб. тютюнової сировини, 25 мішків подрібненого тютюнового листа, готового до фасування у цигарки, станки для подрібнення тютюну.

Розпочали кримінальне провадження за статтею 199 Кримінального кодексу України – виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів.





Переглядів: 5857


Коментарі

0
4 Віталік   [Материал]
Таке наше СБУ. Подивіться на того толіка алкаша

0
3 Света мухній   [Материал]
І куди ж те все дінуть???? Хворим дітям на лікування, в дитячі притулки??? Чи по своїх карманах??!!!!!! Це таки щоб люди взагалі немали як заробити.

0
2 Галина бохенко   [Материал]
Люди в мельниця подільського округи були свідками як виносили тютюн ще вшварах.і стали на захист господаря щодо його власного тютюну вирощеного на собственім городі.

0
1 Vтетяна галустян   [Материал]
Поперше ніхто не робив сигарети а по друге людина сама вирощувала для свого використання .не відкого не вкрала.а сама тяжко працювала на своім городі.і це забрали тютюн той який був вирощений тяжким трудом.ти візми посади посапай з4 рази аж тобі руки вриваються.виломи посиляй сховай від дощу.а тут прийшли (мудрі)і за бирть все готове .безсовісні на сочиняли бог зна що.лиш так би людину притягнути до криміналу.йдіть ловіть тих які дійсно щось крадуть вбивають.тих які мають велику заборгованість по елементах притискайте .а не ту людину яка тяжко працює на своім городі

Имя *:
Email *:
Код *: