Головна » 2021 » Квітень » 17 » На Борщівщині слуги Коломойського присвоюють собі чужі досягнення?

На Борщівщині слуги Коломойського присвоюють собі чужі досягнення?

27.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 3
Переглядів: 5343
Поліфункціональності місцевих політиків інколи можуть позаздрити їхні колеги з Верховної Ради. Вони будують, сіють, ремонтують та рятують людей від безвиходді. І роблять це з шаленої любові до нас, пересічних людей, але за гроші цих самих людей. Ще вчора вони дружньо поклонялись одним партійним ідолам, а сьогодні, коли змінилась політична кон'юнктура, дружніми рядами пішли під стяги екс-регіонала Івана Чайківського та найбільш токсичного олігарха Ігоря Коломойського.

До найбільш яскравих представників саме такої політичної касти Борщівщини можна з легкістю віднести засновника партії Коломойського в нашому районі Володимира Чугаєвського, який до цього обожнював лідера "Самопомочі" Андрія Садового, але перед виборами змінив політичну орієнтацію та став справжнім ґосподарником з партії опального олігарха "За майбутнє". І вчитись було у кого. Адже партійними босами та натхненниками є не якісь пересічні громадські активісти та політики, а люди з досвідом та вміннями завжди залишатись у владі.

Тут і політичний "мандрівник" Володимир Болєщук, який в минулому році опинився в партії "За майбутнє", хоча до цього побував в партіях "Народний контроль", "УНП" та "НУНС", а також директор ТОВ “Агропродсервіс” Іван Чайківський, який є фактичним керівником партії Коломойського на Тернопільщині, хоча до цього очолював “Аграрну партію України” на Тернопіллі, а до втечі Януковича навіть очолював фракцію "Партії регіонів" у Тернопільській районній раді. Під крилом таких людей можна не тільки гори звернути, а й навчитись бути цинічним, навчитись приписувати собі те, до чого ти маєш дуже опосередковане відношення, або взагалі жодного. Ось так огидна какофонія "ініціатив" від команди Чайківського-Коломойського, схоже, докотилась і до Борщівщини, куди завітали обласні депутати та їх місцеві підручні, щоб позувати перед фотографами і вправно приписувати собі чужі досягнення та маніпулювати.

До слова, з інформації, представленої на сторінках "Чесно", Іван Чайківський був фігурантом антикорупційних розслідувань.

Повертаючись до суті, продемонструємо цікаве фото з допису самого Володимира Болєщука, який з однопартійцями позує перед фотографом та вихваляється тим, що невдовзі ділянка дороги Іванків-Гермаківка у Скала-Подільській громаді буде відремонтована.


За це він щиро дякує депутату Віктору Твердохлібу, який є уродженцем Більче-Золотого та живе в Тернополі, а тому фактично жодного відношення до Скала-Подільської ТГ не має, а також Володимиру Чугаєвському, який, мабуть, взагалі вперше опинився на цьому проблемному відрізку дороги і міг би ініціювати щось схоже у рідній йому Борщівській громаді, але не зумів. Не варто сумніватись, що й сам Володимир Болєщук тут вперше. Але чого не зробиш заради піару...

Коментуючи цей допис депутата та одного з керівників обласної ради, Марія Волохатюк досить влучно підмітила, що:

"А в с. Цигани що робиться? Жах! "Агропродсервіс",- де всі "За майбутнє " - орендує земельні паї і успішно розбиває дороги і ніколи нічим допомогти не хочуть. Прийдеться, напевно, людям самим робити висновки."

Люди ж, які знайомі з тим, як відбувається фінансування подібних проектів та робіт, чудово розуміють, що виділення мільйонів гривень на сільську дорогу не відбувається без погодження з керівниками області та народним депутатом, який обраний у цьому окрузі. А обраним тут є депутат від партії Володимира Зеленського Володимир Гевко. Не Іван Чайківський, не Володимир Болєщук, а саме Володимир Гевко.

Як і ніхто не буде сперечатись із тим, що в часи управління Тернопільщиною, зокрема Борщівщиною, братами Степаном та Олегом Барнами, настільки значні суми виділялись виключно за погодженням та сприянням народних депутатів, керівника обласної ради та адміністрації. Тому, як би це гірко не звучало для представників партії "За майбутнє", але вони лишень приписують собі славу тих, хто мовчки і без зайвого галасу зумів дати старт вкрай потрібному проекту.

Дорікнути народному депутату від "Слуги народу" Володимиру Гевку та голові обласної адміністрації Володимиру Трушу можна лишень за те, що не вміють настільки вміло піаритись, як колишній підлеглий Віктора Януковича Іван Чайківський. Не пощастило з піарниками і голові обласної ради Михайлу Головку, адже бути настільки цинічним у приписуванні собі чужих досягнень, схоже, може лишень дуже талановита людина, або ж слуга Коломойського...
Переглядів: 5343


Коментарі

0
1 Петро   [Материал]
А чого хтіти від майбахів. Як Коломой нас обкрадав роками, а по 1+1 казали що він патріот і рятівник, так і ці його служки піаряться на чужому. Чи хтось не знає за їх правління в місті до цього? Коли тільки крали і казки оповідали!!!

Имя *:
Email *:
Код *: