Головна » 2019 » Серпень » 5 » Нардеп від Борщівщини Володимир Гевко дав першу обіцянку?

Нардеп від Борщівщини Володимир Гевко дав першу обіцянку?

23.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 1
Переглядів: 2622
Володимир Гевко, який обраний від партії "Слуга народу" по мажоритарному округу №167, до якого входить і Борщівський район, на своїй сторінці в Фейсбук завірив читачів, що ремонт мосту в Лисівцях, який з'єднував Борщівщину з сусідніми районами, розпочнеться уже цими днями.

Одночасно з цим народний обранець написав, що до кінця осені по мосту можна буде знову безпечно їхати.

"Кілька слів по питанню, яке дуже багатьох турбувало - міст, що обвалився коло с. Лисівці по дорозі на Борщів! Сьогодні, я отримав запевнення, що відновлювальні роботи розпочнуться вже за кілька днів, а до кінця осені по мосту можна буде знову безпечно їхати!",- написав Володимир Гевко.

Хочеться нагадати, що ще в березні місяці під час виїзної наради у Лисівцях начальник Служби автомобільних доріг в Тернопільській області Богдан Юлик обіцяв, що до трьох місяців буде збудований металевий міст. Однак обіцянка так і залишилась обіцянкою.

Також під час минулих виборів на темі зруйнованого мосту встиг попіаритись і депутат Тернопільської обласної ради від партії Петра Порошенка Володимир Іванишин, який перед самими виборами несподівано переметнувся до Ігора Смішка і в рекламних роликах щиро розповідав, що йому в Києві пообіцяли, що міст відновлять за місяць часу.

З дня публікації відео, в якому Володимир Іванишин розповідав про свої перемовини з Києвом і столичних товаришів минув уже місяць, але якихось кардинальних змін також не помітно.

І от кілька днів тому уже новоспечений депутат пообіцяв, що до початку зими міст таки відновлять. Виявляється, для ремонту потрібно не місяць, не три, а майже дев'ять. Адже обвал частини мосту в Лисівцях трапився ще 13 лютого.

Переглядів: 2622


Коментарі

0
1 Ірина   [Материал]
Сподіваюся, що ці обіцянки будуть підкріплені справами. Дістали зі своїм пустослів‘ям.

Имя *:
Email *:
Код *: