Головна » 2017 » Січень » 24 » Олігарха з Борщівщини звинуватили в грабунку країни і знищенні оборонного заводу

Олігарха з Борщівщини звинуватили в грабунку країни і знищенні оборонного заводу

19.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 3
Переглядів: 3068
Депутат Тернопільської міської ради з фракції «Блок Петра Порошенка – «Солідарність» Тарас Білан закликає тернополян і гостей міста не відвідувати торговельно-розважальний центр «Подоляни», бо кожна витрачена гривня йде Московії.

– Васько Чубак – підставний власник «Подолян» (акції в Московії), під маркою чесного підприємця грабує державу Україна, маючи віллу під Москвою. Порізав оборонний завод «Сатурн». Викупив Фарфоровий завод в Тернополі та першим ділом побив печі. І зараз намагається добити завод «Промінь». При цьому, намагається корчити з себе дурачка. Як так далі піде, не здивуємось, як наш танк «Булат-М», випадково Васю на пішохідному переході переїде. Думаємо АТОвці нас розумють… Причина проста – «криша». З Києва Василька Чубака кришує група «Кінаха з Опоблоку», – заявив тарас Білан.

Також пан Білан звернувся до жилелів Тернополя і гостей: «Шановні тернополяни! По можливості не ходіть в «Подоляни». Оскільки їх власники знищили оборонний завод, і кожна Ваша гривня, занесена туди, працює на знищення оборонної промисловості України, в угоду іноземній державі через двоголового російського орла Чубака – Кінаха. У випадку, якщо з волонтерами складу АТО щось трапиться – винні Чубак та Ібрагімов (группа Кінаха)».

Нагадаємо, Тарас Білан, окрім того, що є міським депутатом від провладної партій, ще й є керівником тернопільського Складу допомоги воїнам АТО, а також директором оборонного заводу «Промінь».



Джерело: Репортер
Переглядів: 3068


Коментарі

0
3 Л.Л.   [Материал]
На заборi теж багато чого написано.....Я, наприклад, знаю, що завдяки Чубаку, на відпочинок та оздоровлення безкоштовно вивозять дітей учасників АТО.....Знаю це, бо маю знайомих, АТОвців, чиї діти були на оздоровчому відпочинку. Не усьому написаному варта вірити - хто знає - де заздрість, де політичне замовлення, де давні образи, де боротьба конкурентів, де просто людська підлість. Ніколи не позволяйте своєму ротові говорити те, чого не бачили ваші очі - давня східна мудрість)

0
2 Л.Л.   [Материал]
Коментар...

0
1 vvv   [Материал]
Чубак є наромальний мужик ........ а вас всіх що жаба давить

Имя *:
Email *:
Код *: