Головна » 2020 » Жовтень » 17 » Орест Маліновський: "Я втомився бути мовчазним спостерігачем..."

Орест Маліновський: "Я втомився бути мовчазним спостерігачем..."

20.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 1
Переглядів: 3059
Я втомився бути мовчазним спостерігачем, людиною, яка бачить і розуміє, що ми рухаємося в невірному напрямку, який рано чи пізно приведе до цілковитого краху та руйнації нашої громади, зубожіння людей та втечі цілих родин з України. Будучи батьком двох чудових дітей, я розумію, що підростаюче покоління має отримати в спадок не руїну, а процвітаючий край. За це, дасть Бог, нам з вами колись скажуть дякую.

Щоб досягти цієї мети, щоб ні мені, ні тим, хто мене підтримує добрим словом і готовий підтримати своїм голосом, не було в майбутньому соромно, я готовий працювати і викладатися повністю. Влада для мене не стане інструментом власного збагачення чи морального возвишення, а лишень можливістю реалізувати ті ідеї, які виношую, ті плани, з якими балотуюсь на голову громади.

Прекрасно розумію, що для когось можу бути незручним опонентом, але хочу, щоб для більшості був якісним управлінцем, менеджером громади, який в першу чергу дбає про розвиток Мельнице-Подільської ОТГ. Тому прийняв рішення висунути свою кандидатуру, розраховуючи на Вашу підтримку. Щоб не бути зв’язаний партійними кайданами і працювати не задля політичного піару, а виключно на користь громади, задля добробуту кожного мешканця, я беру участь у цих виборах як самовисуванець.


У нас з Вами, шановні друзі і знайомі, люди, які мене чудово знають та ті, хто про мене, можливо, почує вперше, дуже багатий край, але у нас накопичилось і дуже багато проблем. Тільки спільно, довірившись один одному на майбутніх виборах, ми зуміємо досягти поставленої мети – громади, якою можна і треба гордитись. Я вірю, що так і буде. Знаю, що розпочавши кардинальні зміни сьогодні, ми зможемо стати успішними завтра. Для цього готовий працювати, залучати до співпраці професіоналів та однодумців, очолити команду людей, які бачать себе творцями процвітаючої громади.

Дякую кожному з Вас, дякую дружині, своїм прекрасним синові та доньці, рідним і близьким людям, усім, хто готовий мене підтримати і підтримує зараз, хто готовий бути поруч у час розбудови нашої Мельнице-Подільської громади. Вірю, що сил, натхнення і знань вистачить для того, щоб реалізувати усе, задля чого і йду на вибори. З Божою допомогою ми зробимо нашу громаду кращою.
Переглядів: 3059


Коментарі

0
1 Юрій   [Материал]
Хто це такие і звідки взявся у Борщеві?
Останні роки середній рівень розумового розвитку жителя Борщева значно знизився.
Корінні виїхали за кордон та у великі міста, їх замінили злодійкуваті жителі глухих сіл.

Имя *:
Email *:
Код *: