Головна » 2021 » Листопад » 4 » П'яна за кермом: в Борщеві поліцейські затримали колишню начальницю виконавчої служби та головну реєстраторку району

П'яна за кермом: в Борщеві поліцейські затримали колишню начальницю виконавчої служби та головну реєстраторку району

27.07.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 1
Переглядів: 6924
Хто б і що не говорив, але у борщівських поліцейських, схоже, вривається терпець.

Кілька годин тому редакція "Звістки" з власних джерел отримала інформацію про затримання місцевими правоохоронцями молодої жінки, яка кермувала транспортним засобом в стані алкогольного сп'яніння.

За словами очевидців, затриманою виявилась Любов Катишева, колишня начальниця Борщівського районного відділу державної виконавчої служби та до недавнього часу начальниця відділу Державної реєстрації Борщівської районної державної адміністрації.

За словами правоохоронців, з якими редакції "Звістки" вдалось поспілкуватись, вони дійсно затримували молоду жінку і на водійку було складено протокол за ч.1 ст.130 КУпАП (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції).

Як розповіли представники поліції, водійка була зупинена правоохоронцями з ознаками алкогольного сп'яніння, через що їй було запропоновано пройти огляд. Оскільки вона відмовилась пройти освідчення, правоохоронцями було складено протокол за вказано статею. Тепер вердикт у цій справі винесе судова інстанція.
Переглядів: 6924


Коментарі

0
1 Паша   [Материал]
Цікаво. А що до рішення суду можна розголошувати ім'я особи? Чи може поки вина не доказана, то не варто. Га пане Андрію?

Имя *:
Email *:
Код *: