Головна » 2019 » Липень » 16 » Помічник нардепа Олега Барни в центрі Борщева побив місцеву активістку?

Помічник нардепа Олега Барни в центрі Борщева побив місцеву активістку?

27.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 6
Переглядів: 5248
Лишень тиждень часу залишився до завершення виборчої кампанії та моменту, коли мешканці Борщівського району довідаються, хто ж буде представляти інтереси нашої громади в стінах Верховної Ради. І, схоже на те, що цей тиждень обіцяє бути неймовірно насиченим на події.

Чого тільки вартує інформація про побиття відомої борщівської активістки Наталії Яворської помічником народного депутата Олега Барни та по сумісництву заступником голови РДА Олександром Степовим в приміщенні Управління соціального захисту .

"Доброго дня, Олександр Миколайович. Сьогодні закінчилась моя "зміна" чергування в Управлінні соцзахисту. Вранці думала, що зайду в приймальню на початку робочого дня і заберу втрачену обручку. Натомість отримала тілесні ушкодження в присутності чергового поліцейського від трьох #службовихосіб ("чоловіків"), які показували приклад всьому жіночому колективу. Головним "героєм" виявився заступник голови РДА О.Степовий.",-написала на власній сторінці Наталія Яворська.

Також активістка додала фото, на якому чітко видно синець на руці постраждалої активістки.



Але хіба ж можна дивуватись, що помічник депутата та посадовець РДА кидається на людей і розпускає руки до жінок, якщо його шеф здатен на очах у мільйонів глядачів та десятків телевізійних камер кидатись на опонентів, коли не вистачає аргументів. Замість того, щоб працювати на благо Борщівщини, дехто намагається скандалами "прославляти" наш край.
Переглядів: 5248


Коментарі

0
6 Просто Іван   [Материал]
Та вона спочатку довела половину Свободи до сказу, бо хтіла керувати партією в районі, а потім коли їй дали копанця під сраку то рішила піти покерувати в Слузі народу , бо там лохів більше . Хоче керувати і ніц не вдієш!

0
5 Кушварко   [Материал]
Та жінка загнала в могилу свого чоловіка, а тепер біситься без хлопа....Єбати її треба в прямому і а переносному значенні...

0
4 zYarikz   [Материал]
Степового в Сибір!!

0
3 Володька І КО   [Материал]
Не трогайте жінку, вона з Барнами давно воює От тепер на ній злість і зганяють всілякі недоумки. А те, шо вона підтримує нормального президента Зеленського, то це її право і вибір. За нього більшість країни, а за неї - весь Борщів!!!

0
2 Іван Петрович   [Материал]
Та її пришелепкувату в Свободу не взяли, вона почала лізти в Самопоміч, а тепер опинилась в Слузі народу...або фист любить партії на "С" або в пошуках ідеал...ще є партія Смішка і Солідарність Пороха і Сила людей...вибір у неї грандіозний


1 2 »
Имя *:
Email *:
Код *: