Головна » 2021 » Грудень » 28 » Села проти міста: борщівський депутат оскандалився на сесії міської ради

Села проти міста: борщівський депутат оскандалився на сесії міської ради

26.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 1
Переглядів: 3064
Якщо для одних бути депутатом - це втілювати корисні проєкти для громади, то для інших - цілеспрямовано сіяти ворожнечу та ділити людей на своїх та чужих, містян та представників села.

Абсурдним за своєю суттю та навіть злочинним можна вважати заклик керівника фракції "Сила людей" Валерія Ромашенка до депутатів, які представляють в Борщівській громаді сільські округи, не голосувати за проєкти, які планується втілювати в адміністративному центрі громади - Борщеві.

Здавалося б, ну що поганого може бути в пропозиції депутатів виділити кошти на Борщівську лікарню, де працюють та лікуються жителі сіл та міста, чи в будівництві очисних споруд, без яких місто захлинається в нечистотах, а згодом вони опиняються в селах на берегах Нічлави, чи в пропозиції будівництва каналізаційної мережі та реконструкції тротуару в одному з мікрорайонів Борщева? Виявляється, що ці пропозиції не влаштовують керівника місцевої парторганізації "Сили людей". І не влаштовують настільки, що він на усю сесійну залу закликає інших депутатів не підтримувати такі ініціативи. З цим, чомусь, згідний його колега та одночасно керівник фракції "Батьківщина" Роман Сєльський, який свого часу навіть був керівником міста, але, схоже, дуже швидко забув, що містяни йому довіряли.

Що найцікавіше, що на цій самій сесії, кількома хвилинами раніше депутати підтримали пропозицію виділення більше 10 мільйонів гривень на завершення будівництва школи в селі Шупарка, а також на ремонт дороги в рідному селі Романа Сєльського. При цьому, жоден депутат з Борщева не посмів виступити з критикою цих проєктів та не опустився до того, щоб принижувати мешканців сіл, які увійшли в Борщівську об'єднану громаду.

Невже тисячі борщів'ян заслуговують на те, щоб депутат з села, яким би амбіційним, харизматичним та фінансово підкованим він не був, дозволяв собі принижувати їх та виступати з подібними закликами?


Переглядів: 3064


Коментарі

0
1 Діма   [Материал]
Та дайте Валєрі роботу і він буде служити вірою і правдою Чопику. Так дослужиться , що всі потім прозріють з сього служки

Имя *:
Email *:
Код *: