Головна » 2016 » Травень » 8 » Скандальний депутат від Борщівщини підтримав підвищення тарифів

Скандальний депутат від Борщівщини підтримав підвищення тарифів

07.05.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 1
Переглядів: 973
Народний обранець Олег Барна, який жити не може без різного роду скандалів та епатажу, вирішив вкотре продемонструвати свою підтримку звичайному люду, який так щиро голосував за кандидата в військовій формі, навіть не здогадуючись, наскільки дієвим він виявиться в стінах Верховної ради і на що готовий, щоб згодом про нього знала уся Україна.

Виступаючи на Espreso.TV, Олег Барна підтримав рішення уряду Володимира Гройсмана підвищити ціни на централізоване опалення та газ майже в два рази. При цьому нардеп радить звичайним людям, у яких не вистачає грошей на опалення домівок, відключати від опалення одну-дві кімнати, щоб не обігрівати "свої задниці халявним газом".

Крім того, брат Тернопільського губернатора і видний член "Блоку Петра Порошенка", який в свій час хапав за причинне місце Яценюка, порадив панянці, яка телефонувала в ефір програми, подзвонити в Нідерланди, чи Голандію, забувши, швидше за все, що це одна країна, щоб дізнатись, скільки там витрачається на опалення будинку.

Ось так, шановні читачі, обігріваємо свої задниці, хочемо в Європу і обкрадаємо бюджет країни, з якого повинні красти тільки олігархи, міністри і горе-депутати, які сидять на фінансових потоках і точно не хочуть ділитись зі своїм "електоратом".

Переглядів: 973


Коментарі

0
1 Ок   [Материал]
За що боролись, на те і напоролись.З чим Вас і вітаю!!

Имя *:
Email *:
Код *: