Головна » 2020 » Березень » 17 » Справедливість взяла гору: ветерани з Борщева таки стали бронзовими призерами чемпіонату

Справедливість взяла гору: ветерани з Борщева таки стали бронзовими призерами чемпіонату

29.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 1
Переглядів: 1084
Враховуючи рішення Контрольно-дисциплінарного комітету Асоціації футболу Тернопільщини №1/2020, команду з Борщева визнано бронзовим призером чемпіонату Тернопільської області 2020 року з футзалу серед ветеранів у віковій категорії 50 років і старші, повідомляє АФТ.

Нагадаємо, у матчі за 3-є місце зустрілися ветеранські команди з Підволочиська та Борщева. Той поєдинок завершився перемогою підволочиських ветеранів (5:1), однак, як з’ясувалося, в складі переможців виступав футболіст, молодший, ніж дозволялося регламентом.

КДК було прийнято рішення зарахувати команді з Підволочиська технічну поразку (0:3), відповідно колектив з Борщева визнано володарем третього призового місця. В найближчий час ветерани з Борщева отримають заслужений кубок й інші відзнаки за третє місце.

Спорт.те.юа
Переглядів: 1084


Коментарі

0
1 Даник Михайло Іванович   [Материал]
Чомусь Ми, українці - ну ніяк не можемо щоб Когось не намахати ? Не можемо встановлювати НОРМАЛЬНІ ПРАВИЛА СПІВЖИТТЯ, свідомістю їх РОЗУМІТИ та дотримуватися... Ну і для Чого потрібно Підволочиським спортсменам отого молодшого гравця ? Гралися й догралися... Добре, що хоч трошки ПРАВДА ще є !

Имя *:
Email *:
Код *: