Головна » 2018 » Грудень » 7 » Староста села на Борщівщині просить допомогти у зборі коштів на новорічні прикраси

Староста села на Борщівщині просить допомогти у зборі коштів на новорічні прикраси

20.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 5
Переглядів: 2350
У селі Іванків місцеві люди та влада готуються до новорічно-різдвяних свят. Щоб усе пройшло найкращим чином, староста села звернувся за допомогою до односельців.

Зокрема, в магазинах села можна знайти скриньки для збору добровільних пожертв на придбання прикрас та ілюмінації.

На власній сторінці староста села Василь Паламар переконує односельців, що у них ще не достатня кількість гірлянд та прикрас, щоб створити новорічний настрій. На фоні цього він і вирішив звернутись до жителів села, щоб ті приносили іграшки та залишали в спеціальних скриньках.
Переглядів: 2350


Коментарі

0
5 Василь Паламар   [Материал]

0
3 Василь Паламар   [Материал]
Нажаль для Вас публічної дискусії надалі не буде.))) Все вже конкретно висвітленно у попередньому коментарі. Словесні провокації та відверту брехню в мережі та в реальному житті я сприймаю байдуже та з щирим співчуттям. Тому редакція може насолоджуватися перекручуванням фактів та маніпуляціями емоціями та думками читачів. Лише додам, що редакція "Доби" в особі п. Сергія має згоду на поширення конкретно цієї публікації та можливих наступних. А особи, які поширили пост в мережі мають Моральне право поділитися будь-якою публікацією, як акаунти, які виявили бажання бачити мої пости через підтверджені запити на дружбу або акаунти яким я запропонував відслідковувати мої особисті дописи. Тому повторюю конкретезовану вимогу до редакції "Звістки" видалити публікацію до 20.00 станом на 09.12.2018

0
4 Sashko   [Материал]
Ви мене усе більше і більше дивуєте. Ви, беручи участь у різних конкурсах, проектах, мабуть мали б розуміти, що подібні статті покликані допомогти не тільки вам особисто, а в першу чергу громаді села Іванків. Ось прочитало на "Звістці" статтю більше 1400 людей і хтось відгукнеться, хтось чимось і допоможе. Але ви, мабуть через якісь образи та самозакоханість, ставите власні інтереси вище інтересів села, в якому вас обрали старостою. Ось це найгірше. А стаття якраз писалась і поширювалась для того, щоб в селі була красива ялинка і люди мали змогу класно відсвяткувати. Але ви, мабуть, настільки ненавидите "Звістку", що вам начхати на людей, які вас обрали та інтереси яких представляєте.

-1
1 Василь Паламар   [Материал]
Шановні читачі на не шановна редакція Звістки. Для мене дивним є (в першу чергу з моральної сторони) публікація будь-якої інформації з моєї особистої сторінки в мережі фейсбук без отримання від мене згоди чи попередження про намір такої публікації. Вимагаю від редакції негайного видалення статті! У випадку ігнорування вимог виданням я, як особа, яка цитується у публікації, прошу усіх читачів вважати цю конкретну публікацію неправдивою та ігнорувати усю прочитанну інформацію.

0
2 Sashko   [Материал]
Пане Василю, спустіться з вашого трону і трішки переосмисліть свою поведінку. Я чудово розумію, що вам подобається за бюджетні кошти та гроші іноземних організацій їздити світом, завдяки чому ви уявили себе ледь не представником еліти всеукраїнського рівня та патріархом місцевого самоврядування. Звертаючись до редакції, яка розмістила статтю з вашим постом, ви мали б аналогічно звернутись до трьох десятків своїх односельців, які поширили ваш допис і які, більш ніж упевнений, не запитували у вас дозволу. Також радив би вам звернутись і до редакції обласної інтернет-газети "Доба", яка також написала про ваше прохання. Але ви акцентуєте свою увагу виключно на "Звістці".

Ви ж, шановний староста, мабуть, в силу своєї юності та молодечого запалу, вирішили, що "Звістка" ваш ворог і дискредитує вас, як чиновника і керівника. Насправді ж, пане Василю, ми лишень намагались показати тисячам наших читачів, що вам не байдужа доля вашого села і ви намагаєтесь щось змінити. Натомість ви йдете помилковим шляхом і вимагаєте не звертати на вас увагу. Зауважте, ви публічна людина і виконуєте функції держави, а тому маєте бути цілковито підзвітні і відкриті для усіх: односельців, представників медіа.

Скажу більше, ні президент країни Петро Порошенко, ні лідер опозиції Юлія Тимошенко, ні губернатор Степан Барна, навіть Елтон Джон не забороняє копіювати свої пости у соціальних мережах, хоча вони, гадаю, більш впливові та популярні, ніж ви, шановний старосто.

Всіх вам благ і перед написанням подібних коментарів, будьте більш розважливі.

Имя *:
Email *:
Код *: