Головна » 2020 » Лютий » 4 » Суцільне бездоріжжя: борщів'яни обурені бездіяльністю влади (фото)

Суцільне бездоріжжя: борщів'яни обурені бездіяльністю влади (фото)

26.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 4
Переглядів: 3052
В редакцію "Звістки" надійшов лист від місцевої мешканки, яка обурена бездіяльністю місцевої влади та нездатністю чиновників вирішити проблему із ремонтом дороги по вулиці Симона Петлюри.


"Доброго вечора. Ми люди, які кожного дня ходять на роботу в центр нашого міста вже вовком вити хочемо від безвиходді. Таке враження, що на нас всім вже давно настрати, слів нема, одні матюки. Пару років одні нам обіцяли нормальну дорогу, казали, що гроші вже вот-вот будуть і можна буде хоч яйця котити по тій дорозі. А віз і нині там. Шо за Башняка тут був армагедон, шо за Сєльського, шо за Кобилянського. Ніц не міняється, тільки довольні пики на картинках під вибори. Дітиска йдуть в садік то ті калабані ледве минають. машини їдуть і обдають брудом. Треба як чапля ті ями обходити, а коли погода так як нині, то взагалі хочеться ревти. І чого дивуватись, що наш панич з мерії хоче машину за мільйон, якшо такими дорогами тільки на джипах і їздити.",- написала наша постійна читачка Ірина (реальне ім'я та прізвище редакції відомі).



Переглядів: 3052


Коментарі

0
4 ВAСИЛЬ   [Материал]
Ше трохи і знову до виборів почнут сплітати як вони тяжко працювали лиш біда того ніде не видно крім їх сіл.
А в Борщеві шо мало депутатів які вже себе видят як не головою громади то заступниками. Бігают як щурі з партії в партію

0
3 Борис   [Материал]
Не з відкатів вони живуть, а з нашої дурості і ліні.

0
2 Володимир   [Материал]
А ви думали що оберете файного газду з Верхняківців, а потім зі Стрілковець і будете мати файні дороги ...в них в селах усе квітне і пахне, Сєльський тільки крісла по дві тисячі гривень в клуб за бюджетні грошенятка купив, а ви дурні борщівяни смокчіть лапу і слухайте Ярему-брехуна!!!

0
1 Орко   [Материал]
Шо Башняк, шо Сєльський з Кобилянським жиют з відкатів, того такі якісні дороги в нас. Шо казати центральні дороги не ліпші.
А як там міст в Лисівцях вже можна їхати??? От вам і нова і стара влада...

Имя *:
Email *:
Код *: