Головна » 2020 » Червень » 2 » Тендер скасовано: село на Борщівщині поки що залишається без дороги за 1,4 мільйона гривень

Тендер скасовано: село на Борщівщині поки що залишається без дороги за 1,4 мільйона гривень

16.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 1
Переглядів: 3301
Сьогодні скасували тендер на ремонт дороги по вул.Центральна в селі Сков'ятин, Борщівського району, що на Тернопільщині.

Проект вартістю 1 мільйон 435 тисяч поки що буде нереалізований.

За офіційними даними тендер відмінили через порушення у складанні документації.

Роботи по ремонту дорожнього покриття мали розпочатися 1 липня цього року. Однак, після скасування тендеру, ймовірно, вони розпочнуться значно пізніше.

Замовником проведення робіт виступає КП "СКОВ'ЯТИН" Сков'ятинської сільської ради.

В ході проведення моніторингу, співробітники Західного офісу Держаудитслужби (Тернопільська обл.) виявили ряд порушень у складанні тендерної документації та інші порушення законодавства у сфері закупівель

Хочеться сподіватися, що чиновники сільської ради наступного разу зможуть якісно провести тендер, щоб жителі села ще цьогоріч отримали оновлену дорогу.
Переглядів: 3301


Коментарі

0
1 Даник Михайло Іванович   [Материал]
А там, в Сков'ятинській сільРАДІ - є ВІДПОВІДНІ спеціалісти ?? Вся СПРАВА - в КВАЛІФІКАЦІЇ КАДРІВ... Кадрів - то ще від початку Незалежності НІХТО й Ніколи НЕ ПІДГОТОВЛЯВ / ПЕРЕПІДГОТОВЛЯВ... Ті клоуни по сільрадах - навіть КОРОТКО, ГРАМОТНО й СВОЄЧАСНО жодного Протоколу чи СЕСІЙ, чи засідання ВИКОНКОМІВ, чи окремих постійних комісій РАДИ не вміють ОФОРМИТИ та ОПРИЛЮДНИТИ... Де їм до високих матерій ?

Имя *:
Email *:
Код *: