Головна » 2021 » Грудень » 14 » В Борщеві дітей виселяють в холодні класи та звільняють людей, щоб мати гроші на премії чиновникам?

В Борщеві дітей виселяють в холодні класи та звільняють людей, щоб мати гроші на премії чиновникам?

28.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 1
Переглядів: 3364
В останні дні в Борщеві розгоряється черговий скандал, пов'язаний з абсурдним розпорядженням міського голови Ігоря Чопика стосовно необхідності переведення школярів кількох класів з приміщення по вул.Нічлава в холодні класи головного корпусу школи.


Найбільше батьків, чиї діти навчаються в початковій школі, обурило, що їх переводять в обшарпані класи, в яких відсутні якісні ремонти, старі вікна, а температура ледь перевищує 10 градусів, хоча зараз діти навчаються в затишних класах, де саме завдяки турботі батьків створені усі умови для навчання дітей.


"Наш мер неможе нажертись і тепер взявся за дітей? Посеред зими, в розпал навчального року видав наказ перевести наших дітей в центральний корпус школи, в класи в яких ремонти робилися за царя гороха, де обшарпані стіни і температура така, що завтра ми всі будемо лікувати наших дітей від простуди і запалення. Кажуть, що почалася тотальна економія грошей, бо нехватає на зарплату та захмарні премії для мера і його замів, які беруть зарплати по 30 тисяч. Ми, батьки, ніяк неможемо зрозуміти, чому ця економія має відбуватися за рахунок наших дітей і їх здоров'я? Чому було не зробити спочатку нормальні ремонти і перевести дітей вже з нового навчального року, а не тепер?",- написала наша читачка Ірина.


Згідно з розпорядженням міського голови Ігоря Чопика, приміщення початкової школи мають звільнити до 10 січня 2022 р. Крім того, після переведення дітей в центральний корпус школи, має бути звільнений з роботи увесь молодший обслуговуючий персонал, який до цього часу працює в початковій школі.

Учора батьки дітей, яких хочуть виселити з класів початкової школи, були у міського голови з вимогою припинити це свавілля та не економити на їхніх дітях. За словами міського голови, це питання стане предметом розгляду бюджетної комісії, яка мала б засідати сьогодні, але яку несподівано перенесли на невизначений час. Перекладати відповідальність на інших, схоже стало доброю традицією керманича міської ради. Інакше пояснити той факт, що спочатку він видає розпорядження, а згодом заявляє батькам, що усе вирішить якась комісія, ніяк не можливо.

На сьогоднішній день батьки, а в початковій школі навчається майже 120 учнів, сподіваються, що їх почують і зрозуміють депутати міської ради, які після цього скандалу, як запевнив керівник громади, розглядатимуть питання функціонування навчального закладу на найближчій сесії міської ради.
Переглядів: 3364


Коментарі

0
1 Петро   [Материал]
Маємо антинародну владу.Тому,порушуються права дітей.

Имя *:
Email *:
Код *: