Головна » 2020 » Січень » 31 » В Борщеві на хабарі в 60 тисяч гривень затримали посадовця

В Борщеві на хабарі в 60 тисяч гривень затримали посадовця

08.05.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 1
Переглядів: 8114
Служба безпеки України викрила на отриманні неправомірної вигоди керівника одного із районних споживчих товариств Тернопільщини.

Оперативники спецслужби встановили, що посадовець вимагав від місцевого підприємця регулярну «данину» за продовження договору оренди нерухомого майна спілки. Щомісячну вартість «послуг» чиновник оцінив у 5 тисяч гривень. Правоохоронці затримали зловмисника у власному автомобілі у середмісті Борщева під час отримання 60 тисяч гривень – «абонплати» за оренду майна товариства ще на один рік.

У межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 4 ст. 368-3 (підкуп службової особи юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми) Кримінального кодексу України, вирішується питання щодо оголошення зловмиснику про підозру у вчиненні злочину та обрання міри запобіжного заходу.

Заходи із викриття протиправної діяльності проводилися спільно із Національною поліцією та прокуратурою Тернопільської області.

Як стало відомо "Звістці" з власних джерел, правоохоронці затримали Івана Двірника, голову правління Борщівського РайСТ.

Переглядів: 8114


Коментарі

0
1 Петро   [Материал]
Цей керівник давно вже має негативний шлейф. Він та його родина повністю облаштовані,нічого не потребували, що йому ще не вистачало в житті? Може зірку з неба? Сором та стидоба. І не повідомляєте, що це підстава, адже предмет хабара,який у нього вилучили, не з повітря появився.

Имя *:
Email *:
Код *: