Головна » 2020 » Січень » 29 » В Борщівській громаді на карантин закрито повністю три школи і одна частково

В Борщівській громаді на карантин закрито повністю три школи і одна частково

29.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 1
Переглядів: 1846
В зв'язку зі зростанням рівня захворюваності на грип та ГРВІ в Борщівській ОТГ прийнято рішення про призупинення навчального процесу в ряді навчальних закладів.

Як повідомила "Звістці" головна освітянка Борщівської ОТГ Галина Кашуба, з 28 січня закрито на карантин Борщівський НВК "ЗНЗ І-ІІІ ступенів №3 - гімназія імені Романа Андріяшика", із завтрашнього дня навчання призупинено в Борщівській ЗОШ І-ІІІ ступенів №1, Циганській ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. Івана Франка та двох класах Борщівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2.
Переглядів: 1846


Коментарі

0
1 Даник Михайло   [Материал]
Повинні всі РОЗУМІТИ - що це є ВИМУШЕНИЙ Захід, пересторога... Ще й якесь таке, що й ВАКЦИНИ на нього - НЕМА... Але тих самих Діток, та ТАКИ тре' залучати до ПРОДОВЖЕННЯ Навчально ПРОЦЕСУ !!! Маєте вже ІНТЕРНЕТІВ аж за дох... в кожної Дитини, починаючи від 5-тирічного віку ( бо їжджу автобусами й бачу ! Бабка - стоїть з торбою, а "воно", курва - навушники на вуха й - слухає МУЗИКУ ! Головку не підніме навіть ( щоб не зустрітися ПОГЛЯДОМ : старе- мале... Совість, знаєте, ще десь причаїлася... ). Виявити ту СОВІСТЬ та ПРОДОВЖУВАТИ НАВЧАЛЬНИЙ ПРОЦЕС ! ЧАСУ гаяти - не можна !!! Відразу й вчителів/ викладачів ПЕРЕВІРИМО на "досягнення" в діджилізації !!

Имя *:
Email *:
Код *: