Головна » 2017 » Грудень » 31 » На "швидкій" в Борщеві пацієнтів приймають п'яні лікарі

На "швидкій" в Борщеві пацієнтів приймають п'яні лікарі

28.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 10
Переглядів: 7140
Минулої ночі на "швидкій" в Борщеві стався доволі неприємний інцидент - упіймали п'яного медика.

А почалось усе з того, що молодий чоловік привіз в лікарню свою дружину, якій була потрібна негайна медична допомога. Але замість кваліфікованого та досвідченого працівника закладу, який мав би негайно взятись за порятунок здоров'я та життя пацієнтки, перед чоловіком з'явився піддатий лікар.

Зрозуміла річ, що неадекватна поведінка п'яного лікаря викликала обурення і чоловік прийняв єдино правильне в цій ситуації рішення - зателефонував в поліцію.

Як повідомив представник правоохороних органів, відносно лікаря складено адміністраторативий протокол за ст.179 КУпАП (Розпивання спиртних напоїв на виробництві (на робочих місцях, у приміщеннях і на території підприємств, установ, організацій) або перебування на роботі в нетверезому стані).

А довірили б ви життя своїх дітей, дружин чи батьків в руки п'яних лікарів? Риторичне питання, якщо хоча б на мить уявити собі подальший розвиток подій!
Переглядів: 7140


Коментарі

-1
1 Борщівська Цркл   [Материал]
Ознайомившись в інтернеті здописами в статті «На "швидкій" в Борщеві пацієнтівприймають п'яні лікарі» щодо подій 30.12.2017 року «П'яного лікаряупіймали в Борщівській лікарні.» виявили неправильну інформацію де відмічено, що цевідбулося в Борщівській ЦРКЛ, тому доводимо до відома дописувачів та вимагаємо
спростування, так як «Швидка допомога», а саме юридична особа –   Комунальний
заклад Тернопільської обласної ради «Центр експертної медичної допомоги та
медицини катастроф», місце знаходження якого: м. Тернопіль, вул. Клінічна,1 в
особі директора – головного лікаря Джуса Михайла Ярославовича, є окремою
юридичною установою і Борщівській ЦРКЛ не підпорядковується, відділ якої лише
розміщений в приміщенні, орендованому у Борщівській ЦРКЛ та є на території  ввіреного нам закладу.         З підпорядкування в БорщівськоїЦРКЛ  вищевказана структура вийшла в   2013 році.А також доводимо до Вашого відома та населення району що Центр сімейноїмедицини, який розміщений в приміщеннях поліклініки та терапевтичному корпусі є
теж окремою юридичною особою та не підпорядкований адміністрації Борщівської
ЦРКЛ і має своє керівництво в особі головного лікаря Комара В.С.В подальшому просимо звертатися до адміністрації, щодо достовірності наданняправдивої інформації.

1
2 Sashko   [Материал]
Ви, мабуть, не помітили, що стаття відредагована буквально за годину після виходу, коли з'ясувались усі обставини. Тому доводити до відома читачів та вимагати спростування через 2 дні якось не зовсім коректно.

-1
3 BorshchivEMD   [Материал]
Медичні працівники Борщівської підстанції екстреної медичної допомоги в день інциденту пройшли тест на виявлення в них алкоголю. Фактів алкогольного сп'яніння у жодного працівника чергової зміни не виявлено. Лікар, у якого була підозра на алкогольне сп'яніння, в той день не працював, з його слів, він займався ремонтними роботами вдома і прийшов у лікарню забрати свою драбину.

0
4 Sashko   [Материал]
У кого була підозра? А 1,08 проміле в крові у кого виявили?

Имя *:
Email *:
Код *: