Головна » 2020 » Січень » 23 » В Заліщицькому районі стіна впала на людей: є жертви

В Заліщицькому районі стіна впала на людей: є жертви

28.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 1
Переглядів: 3797
Частина стіни впала на двох чоловіків в Заліщицькому районі 22 січня близько 13:00. Один встиг відскочити, а іншому це не вдалося. Тридцятиоднорічний житель Івано-Франківської області опинився під кількома тоннами цегли. Люди, які були поруч, витягнули з-під завалів потерпілого, але врятувати його не вдалося.

За словами правоохоронців, чоловіки зайшли в складське приміщення на території колгоспного підприємства. Напередодні там тривали роботи по ремонту даху. Частину даху зняли і одна зі стін не була закріплена і в якийсь момент вона впала.

Працівники поліції з’ясовують, що загиблий робив на території приватного підприємства, чи залучали його для проведення будівельних робіт і якщо так, то на яких підставах.

Даний факт внесений в ЄРДР відповідно до статті 272 частина 2 ККУ – Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, якщо воно спричинило загибель людей.
Переглядів: 3797


Коментарі

0
1 Даник Михайло   [Материал]
Сашко ! Розтиражуйте цю СУМНУ звістку й по інших електронках Нашої Тернопільщини ! Бо - хочу привернути УВАГУ теперішнього "начальства" по наповненню своїх карманів !!! Хоча ще тимчасово ЗАБЛОКОВАНИЙ на Фейсбуці, але - побачу цю звістку десь в тих газетах - обов'язково ЗГАДАЮ і Скалу-Подільську... Тут : і бетонна балка від СТАРОЇ цегельні - висить на соплях ( не ЗАСЛУГА Ігоря Сопеля, нє, це - вже ДАВНО, ще до Нього ! ), і НЕДОБУД 40-квартирного жилого будинку - ніяким чином не огороджений... Зроби, Саша !!!

Имя *:
Email *:
Код *: