Головна » 2021 » Листопад » 22 » Влада Борщева відмовила в отриманні землі вдові вбитого поліцейського Тетяні Рудик

Влада Борщева відмовила в отриманні землі вдові вбитого поліцейського Тетяні Рудик

20.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 5
Переглядів: 3441
Якщо у вас є друзі чи однокласники серед керівництва Борщівської міської ради або ж депутатів - у вас є чудовий шанс отримати бажану земельну ділянку. Якщо ж у вас є родичі чи однопартійці серед керівників громади чи депутатів - ваші шанси зростають ще більше. Якщо ви депутат чи член виконавчого комітету - землю отримаєте ґарантовано. Якщо ж ви ветеран російсько-української війни чи вдова загиблого при виконанні обов'язків поліцейського - у вас жодних привілеїв у питанні отримання землі.

Саме такий висновок напрошується після останньої сесії Борщівської міської ради, на якій депутати відмовили в отриманні землі вдові загиблого поліцейського Олександра Рудика Тетяні Рудик в селі Бабинці.

Нагадаємо, що 5 років тому в кривавій стрілянині загинули двоє правоохоронців з Борщівщини: 30-річний Олександр Рудик та 31-річний Андрій Чернятинський.

Для отримання земельної ділянки вдові вбитого правоохоронця не вистачило лишень одного голоса. Як бачимо з протоколу голосування, 4 з 5 депутатів "Батьківщини" проголосували "ЗА", 3 голоси з 5 існуючих віддали депутати "За майбутнє", по три голоса з чотирьох віддали представники партій "Свобода", "Слуга народу" та "Європейська Солідарність", жодного голосу "ЗА" не дали депутати партії "Сила людей".

Що цікаво, у більшості з цих депутатів у власності значні земельні наділи, а хтось взагалі встиг за кілька останніх років щедро обдарувати своїх родичів одним розчерком пера.


Цинізм вражає, коли мине якихось кілька хвилин і ці самі депутати з небаченною щедрістю голосують за надання земельної ділянки колишньому прокурору Борщівського району Валерію Маржану в межах міста Борщів.

"Подвійні стандарти" - скажете ви. Можливо, перечитайте преамбулу, щоб все стало на свої місця.

Переглядів: 3441


Коментарі

0
5 Саша   [Материал]
Громадо, це все підкилимні ігри. Коли виділяється земля своєму оточенню, карманичі ради сидять та голосують. А як тільки чужим та простим жителям, жаба душить, відразу безпричинно в той момент виходять із зали, або домовляються міжоднопартійцями, щоб хтось голосував за, а хтось проти, аби один чи два голоси не вистачало. Такі маніпуляції проводяться постійно, ще з часів Кобили - трутня, який в своєму житті навіть кільця в землю не залив, а нас - лошар використав по повні, не один гектар замутив. Таке саме вчинив і славнозвістний шланг, засушена опенька. Також блєстає розумом собес, яке володіє купою землі, вважає нас за баранів і ще хоче хапнути землі для родини - зяття, невістки, підставних осіб. Добре,що депутати не упустилися нижче плінтуса і совість перемогла, не проголусували, Теж саме стосується момона -колгоспника

0
4 Олег   [Материал]
Сволочі, вони прокурору двома руками голосують, а вдові вони землі жмуть. Треба дійсно бути або родичом або кумом, щоб землю получити від цих сволот від всіх без виключення партій

0
3 Петро   [Материал]
При допомозі маніпуляцій і фальсифікацій на виборах депутатів,маємо комсомольськобандитську владу.

0
2 Катя   [Материал]
Галяс ще нормальна депутатка, хоть деколи за людей думає. Ви краще напишіть за Морозчиху з Степовим, які набрались вже землі більше всіх разом взятих. Чого це звістка мовчить за них, за Грисиху продажну?

0
1 Володимир   [Материал]
Нехай Галяска розкаже скільки в неї з чоловіком і родичами землі. Понабирала що вже може фермеркою стати, а людям не дає. Це сволочі а не люди. І партія їхня не Сила людей, а Сила сволочей...........

Имя *:
Email *:
Код *: