Головна » 2019 » Листопад » 29 » З Борщівської лікарні звільнять десятки медиків, медичних сестер та санітарок

З Борщівської лікарні звільнять десятки медиків, медичних сестер та санітарок

28.03.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 9
Переглядів: 4345
В редакцію "Звістки" надійшов лист від однієї з працівниць Комунального некомерційного підприємства "Борщівська районна лікарня" про масові звільнення працівників, які досягли пенсійного віку чи на думку керівництва лікарні не відповідають професійним вимогам.

За словами Олени (реальне ім'я та прізвище редакції відоме), нове керівництво лікарні розпочинає масове скорочення працівників, не переймаючись досвідчом чи професіоналізмом, а виключно економічною доцільністю. При цьому люди, які є близькими до керівництва лікарні, навіть незважаючи на те, що давно є пенсіонерами, залишаються працювати.

"Після того як до влади дорвався Чепесюк і його "підлеглий" Гладкий, у нас в лікарні почалось творись щось страшне. Людей, хто ще вчора спокійно працював за тих дві три жалюгідні тисячі тепер усіх звільняють, викидають на вулицю. А як протягти на пенсію в 1800 гривень? Зразу здихати чи просити милостиню? Спочатку казали, що ніяких страшних змін не буде. Тільки зайшли в кабінет головного лікаря і почалось. Ні думка колективу, ні професійні якості, ні досвід ні для кого з нового керівництва не є аргументом. Довели до відома що звільняють і допобачення. А на вільні посади посадять слухняних, своїх друзів і рідних.",- написала наша постійна читачка у своєму листі.


Тобто, звільняють тих, за кого не має кому вступитись і у кого немає впливових родичів.

До слова, як повідомили "Звістку", самого Івана Чепесюка призначили на високу посаду фінансового директора лікарні. Лікар та депутат районної ради уже кілька років перебуває на пенсії і одночасно з цим працює лікарем. За минулий рік пенсія Івана Онуфрійовича, якщо вірити його декларації, становила 79 тисяч гривень. Більшість медиків можуть лишень позаздрити пенсії в 6,5 тисяч гривень на місяць.
Переглядів: 4345


Коментарі

0
9 Степан   [Материал]
Покемон i Ко вже "нарятували", пора i заспокоiтися.

0
8 Оля   [Материал]
Ірино, маю маму і тата пенсіонерів, і ще двох братів вже 10 років на заробітках, бо через тих пенсіонерів по спеціальності не можуть знайти роботу. Бо працють поки не винисуть із робочого місця. Це загниваюча держава де "із досвідом і при грошах" буде працювати, а молодь виїжає. І не потрібно ображати людину незнаючи її

0
7 Оля Ш   [Материал]
Шановна Ірино!!! Ніколи коментарів не писала. А тим більше на жирну посаду від Чепесюка і Гладкого не чекаю. Тому попрошу не МИЙ...ТЕ мені задницю!!!

0
6 Ірина   [Материал]
Оля, ти дурепа. Певно ні тата, ні мами з пенсією в 2000 гривень немаєш. Бо знала би, шо виижити на такі гроші - нереально. Хіба відмовляти в усьому, жити впроголодь, економити кожну копійку, щоб заплатити за газ і світло. Та ти певно і з партії Батьківщина...часом не Оля, яка робить в лікарні і тепер чекає на жирну посаду від Гладкого і Чепесюка?

-1
5 Оля   [Материал]
А вас не хвилює що через пенсійників молодь немає роботи? На мою думку доробив до пенсії дай і іншим поробити, а не 70 років сидіти в кабінеті і подрімувати. ЧЕРЕЗ ТАКИХ І ВСЯ МОЛОДЬ НА ЗАРОБІТКАХ


1 2 »
Имя *:
Email *:
Код *: