Головна » 2019 » Грудень » 17 » Захмарні зарплати керівників Борщівської лікарні vs зубожіння медиків та масові скорочення

Захмарні зарплати керівників Борщівської лікарні vs зубожіння медиків та масові скорочення

27.07.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 2
Переглядів: 2348
Протягнувши на керівну посаду Віталія Гладкого, звичайного медика з дуже багатим та всесильним родичем-олігархом Богданом Федорчуком, лідер місцевої "Батьківщини" Орест Ярема та його поплічник з "Радикальної партії Олега Ляшка" Іван Чепесюк, схоже, тепер будуть спати спокійно. А от тим десяткам, а невдовзі і сотням медиків Борщівської комунальної лікарні, спокійний та ситий сон точно не світить.

Про масові звільнення працівників медичного закладу "Звістка" писала кілька тижнів тому, коли в редакцію почали надходити перші листи обурених медиків.

Так от, щойно приступивши до виконання своїх професійних обов'язків, Віталій Гладкий майже відразу розпочав кадрові чистки в закладі, аргументуючи звільнення необхідністю економії бюджетних коштів. І дійсно, більшість людей, які залишились без роботи, це звичайні пенсіонери, які працювали за 2-3 тисячі гривень.

Як розповідають самі працівники лікарні, чомусь дирекція не звільняє тих пенсіонерів, які у добрих та приятельських стосунках з новим начальством, а от тих, за кого немає кому заступитись, жодних шансів залишитись на роботі - не було і не буде.

"Чепесюк далі працює і підкеровує, має зарплату на рівні народного депутата і ходить по лікарні королем. Яким не був Прокопович, але хоч робив усе що можна, щоб людей не викидати з роботи.", - написала обурена Ірина.

Дуже цікавою та промовистою є інформація про фінансові "бонуси", які отримали за свою вірність та лояльність деякі новоспечені керівники медичного закладу, в якому ледь не оголосили тотальну економію коштів.

Як розповіла на своїй сторінці місцева активістка та правозахисниця Наталія Яворська: "медичному директору (Мар'яна Галай,- ред.) призначено оклад 40000 грн, ще ця пані під час робочого дня надала медичних послуг у лікарні, як фізична особа підприємець і отримала компенсацію від держави 117000 грн. Чепесюку (новоспечений заступник директора,- ред.) призначено оклад 35000 грн. Гладкому (директор медичного закладу,- ред.) - 50000 грн. І все це при дефіциті фонду зарплати."

Не менше захмарних зарплат у провінційному і навіть економічно депресивному районі обурює і інформація про звільнення з лікарні медичної сестри, у якої дитина хвора на онкологічну недугу.

Але, можливо, саме це і є реальна ціна спокійного і ситого сну тих, хто усіма можливими і неможливими методами лобіював призначення "нових облич".
Переглядів: 2348


Коментарі

0
2 Віра   [Материал]
А потім Батьківщина висуне на вибори кращого друга Федорчука Ромка Сєльського і ви знову раби будете мовчати і пихтіти в дві дири, прислуговуючи місцевим князькам!!!!!!

0
1 Артем   [Материал]
Хтіли дурнувати Гладого, розказували який він класнючий мужик і благородний лікар, а тепер пиляйте на пенсію і не рипайтесь ... дураки. І поцілуйте в сраку Ореста Ярему, його коріша Ромка Сельського і Чепесюка з Федорчуком, які поїли депутатів день і ніч, щоб дали голоси.

Имя *:
Email *:
Код *: