Головна » 2021 » Лютий » 28 » Зарплати керівників Борщівської громади: мер - 50 тис грн, заступники та секретарі - 25 тис грн

Зарплати керівників Борщівської громади: мер - 50 тис грн, заступники та секретарі - 25 тис грн

25.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 1
Переглядів: 3870
На сторінці політичної партії "Сила Людей", представники якої критикують міського голову, сьогодні була опублікована інформація стосовно зарплатні Ігоря Чопика, його заступників та секретарів міської ради.


Так, за інформацією, наданою за два минулих місяці, середня нарахована зарплатня міського голови Ігоря Чопика становить 50 625 грн.. "На руки" керівник громади отримує орієнтовно 40 753 грн.

Хорошу зарплатню отримують і його підлеглі.

Найбільшою зарплатнею може похвалитись заступниця Уляна Пасічник, яку називають найвпливовішою підлеглою Ігоря Чопика та якій за минулий місяць було нараховано 26 315 грн ("на руки" - 21 183 грн)

Першому заступнику Володимиру Дуплавому, який мав би бути найбільш високооплачуваним після мера, але чомусь не склалось, за січень було нараховано трішки менше 25 920 грн, а "на руки" отримав 20 860 грн.

Секретар виконавчого комітету Горб'як Тетяна за минулий місяць заробила трішки менше свого попередника і, судячи з усього, також може вважатись найбільш високооплачуваною співробітницею міської ради. За січень їй було нараховано 25 596 грн, а "на руки" керуюча справами виконкому отримала 20 603 грн.

Секретар міської ради Микола Микитейчук заробив за січень місяць 25 350 грн, а "чистими" отримав 20 406 грн.

Заступник Олег Малинник заробив за минулий місяць "чистими" 19 369 грн.

Заступник Анатолій Николів отримав "на руки" - 17 790 грн.

Хотілося б відзначити, що якщо в питанні голосування за зарплатню міського голови представники "Сили людей" були налаштовані проти, то заступники та секретарі можуть сміливо їм подякувати за свої чималі заробітки, адже у цьому питанні депутати жодних пересторог не побачили і без вагань підтримали запропонований міською радою проект.



Одностайне голосування за зарплатню працівникам міської ради
Переглядів: 3870


Коментарі

0
1 Мацієвський   [Материал]
Б...ля то майже 3млн гривень в рік лиш на ту верхушку мера і заступників а вони уху їли трохи. Ще ніц не зробили а вже премії собі виписка. Сила люду тоже голосувала за то а тепер вже пізно паперами махати.
Куда той Борщів котися ???

Имя *:
Email *:
Код *: