Головна » 2018 » Червень » 5 » Завтра в Борщів приїде головний поліцейський Тернопільщини

Завтра в Борщів приїде головний поліцейський Тернопільщини

26.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 1
Переглядів: 1431
Завтра, 6 червня, начальник Головного управління Національної поліції в Тернопільській області Олександр Богомол зустрінеться з мешканцями Борщівщини.

Згідно запланованого графіку прийом громадян розпочнеться о 15:00 в приміщенні Борщівського відділенням поліції за адресою: м.Борщів, вулиця Івана Франка, 10.

Після цього полковник Олександр Богомол проведе нараду з особовим складом Борщівського відділення поліції.
Переглядів: 1431


Коментарі

0
1 Даник Михайло   [Материал]
О, то напевне нач. поліції області й розкаже чому затягується Розслідування справи по пограбування борщівського підприємця в ніч на 4-те квітня минулого року !! І відразу ПЕРЕДАСТЬ борщівським поліцейським зо 2 кінокамери на багато мегабайт, щоб під час  розшукових міроприємств не приходилося переключатися з тою відеозйомкою (необхідною для судді) як доказ. А якби ще на Борщівське відділення поліції та "запрограмував" і ПЕРЕДАВ з одну новеньку автомашину - то йому б тоді можна ноги поцілувати, бо ті старі "гроби" вже й ремонтувати не варто !  От, внесіть законопроект в ВРУ про те, що якщо "злапали" водія на підпитку на дорозі - автотранспорт КОНФІСКОВУЄТЬСЯ в дохід ДЕРЖАВИ  Україна !!! І з того конфіскату - поновити рухомий склад автопарку всієї поліції !!! Більше толку буде, як якийсь там штраф, навіть в 15 тисяч !

Имя *:
Email *:
Код *: