Головна » 2021 » Травень » 12 » Земля для депутата: на Борщівщині народні обранці вирішили "обдарувати" себе та своїх рідних?

Земля для депутата: на Борщівщині народні обранці вирішили "обдарувати" себе та своїх рідних?

20.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 1
Переглядів: 1523
Політична інфантильність окремих представників влади та народних обранців, які прийшли до влади з красивими промовами, невдовзі може стати початком кінця і без того хиткої довіри до уже згадуваної влади. І справа тут не в тім, що хтось банально заробляє політичні бали, щоб зайняти опозиційну нішу, бо в питаннях задоволення потреб впливових та багатих вони завжди здатні порозумітись з політичними опонентами, а в тому, що у декого з тутешніх політичних бонз та навіть пересічних представників "політичної еліти" відбулась втрата почуття міри.

Підтвердженням цього може стати майбутня сесія Борщівської міської ради, під час якої яскраві представники політичної партії "За майбутнє" Чайківського-Коломойського можуть отримати у власність десяток гектарів землі. Отримавши на електронну скриньку листа від мешканця села Ланівці, ми вирішили опублікувати його, щоб читачеві стало зрозуміло, як молоді депутати, які щойно прийшли до влади, з перших днів каденції прагнуть покращити своє матеріальне становище та збільшити земельний фонд.

"Є в нашому селі депутат Тарас Кубишин, який в політиці ніколи не був і нічого в ній не тямить. Але дуже наш Тарас любить землю. Дідо Тараса мільйонер і фермер, тепер і внучок хоче стати сільським олігархом. Побув півроку депутатиком і вже певно рішив, що в селі йому всі вині, бо вирішив взяти собі народної землі. І не мало, а купу гектарів. Сам до цього вже взяв 2 гектари. Тепер прийшла черга мами, тата, баби і ще купи родичів. Таке враженя, що всьо в селі тепер має відійти Тарасу. Бо він ДЕПУТАТ!!! Ми не проти того, щоби люди займались фермерством, але не так гребти в одні руки, ніби завтра кінець світу. Поможіть нам, бо в селі про це мало хто знає. Хотя люди мають знати своїх слуг народу.",- написав наш читач Олег (реальне ім'я автора листа редакції відомі).


Будучи членом земельної комісії, згадуваний депутат Тарас Кубишин, ймовірно, має можливість лобіювати такі питання. Тим більше, що він є членом фракції "За майбутнє", яка є однією з найбільших в депутатському корпусі та налічує 5 депутатів. А зважаючи на те, що діючому міському голові Ігорю Чопику без особливих проблем вдалось інкорпорувати фракцію "міцних господарників" у лави більшості, схоже, що за це доведеться розплатитись з людьми Чайківського саме землею. І апетити у них шалені.

Щоб уникнути будь-яких натяків на дифамацію, ми вирішили переглянути проекти рішень, які будуть розглядатись на майбутній сесії. Дійсно, серед питань виділення земельних ділянок, знайшлись питання матері, батька та бабки згадуваного депутата, які претендують на чималі земельні масиви.



Помірніші апетити у голови фракції "За майбутнє" Андрія Ратушняка, відомого банкіра та депутата з багаторічним досвідом роботи у радах різного рівня. Керівник відділення "ПриватБанку" також претендує на 2 га землі у рідному Борщеві.

Ну і, звісна річ, має усі шанси спробувати себе у фермерстві багаторічний лідер місцевої "Батьківщини" Орест Ярема, чия дружина також написала заяву на 2 га ріллі в нашому прекрасному містечку. Чи стане 67-річний фанат Юлії Тимошенко успішним фермером, ми дізнаємось уже за кілька днів.

Політичне ханжество, схоже, стало брендом у сучасній політиці. Однак в останній дефініції, підсумовуючи свої думки, хочеться сказати, що дуже б не хотілось, щоб через 4 роки такі ж представники політичного бомонду, як Орест Ярема чи Тарас Кубишин, щиро клялись виборцям, що будуть думати виключно за благополуччя громади, а ніяк не за власні гаманці.
Переглядів: 1523


Коментарі

0
1 Vilhovskiy1984   [Материал]
Кобелянський з Морозчихою за підтримки депутатів розділили між собою майже весь резерв землі, практично нічого не залишилось.А ще за майбутнє ідіоти проголосували щоб докрали землю.Ви не бачите хто в списках ховається,голосуйте свідомо тому що наше законодавство побудоване так що ми злодюшок не позбудемось ніколи.

Имя *:
Email *:
Код *: