Головна » 2016 » Жовтень » 17 » Жахи Борщівської райлікарні

Жахи Борщівської райлікарні

27.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 2
Переглядів: 1925
Люди, які час від часу потрапляють в стіни Борщівської поліклініки, уже давно змирились не тільки з постійними чергами біля кабінетів, а й з жахливим станом підлоги. Від леноліуму, який був постелений тут ще за царя Гороха, в деяких місцях майже нічого не залишилось. Чи то прибиральниці так наполегливо орудують швабрами, чи можливо адміністрація закладу шкодує кілька тисяч гривень, щоб виправити ситуацію, достеменно невідомо.

Зрозуміло, що на фоні останніх скандалів з невиплатою зарплатні і відсутністю фінансування медичної галузі, важко говорити про якийсь грандіозний ремонт, але на новий леноліум не потрібні мільйони, можна навіть обійтись "благодійними внесками", які часто збирають в кабінет, під якими стоять черги...





Джерело: Оксана Поліщук
Переглядів: 1925


Коментарі

0
2 Iryna   [Материал]
Tа воно, оте , як ви кажете, "бидло", може й бісить вас безграмотністю, але лікар, який за покликанням повинен бути толерантним лякає своїм ставленням до людей. А на коридори й справді страшно дивитися, тим більше, що майже в кожному кабінеті донедавна на столах стояли "слоїчки для пожертв"

0
1 Можелікар   [Материал]
Бісить, коли безграмотне бидло береться щось писати : правильно ЛІНОЛЕУМ а не ЛЕНОЛІУМ!!!

Имя *:
Email *:
Код *: