Головна » 2022 » Січень » 27 » Через мера Ігоря Чопика Борщівська громада ризикує залишитися без грошей?

Через мера Ігоря Чопика Борщівська громада ризикує залишитися без грошей?

19.04.2024
Автор: Sashko
Коментарі: 1
Переглядів: 3564
"Ми живемо в епоху дуже короткої пам'яті. Нова інформація та дезінформація миттєво стирають з "жорсткого диску" мозку інформацію та дезінформацію вчорашнього дня." ,- український письменник Андрій Курков.

Ще коротша пам'ять у політиків та провінційних царьків, які уподібнюються флюгеру у вітряну погоду і не здатні, а можливо, що свідомо не хочуть, пам'ятати те, хто і чим допомагає їм. От і борщівський міський голова сьогодні свідомо, а головне, що зовсім не вперше, публічно заявив про те, що народний депутат Володимир Гевко не має жодного відношення до будівництва школи в селі Шупарка.

Диспут, який виник під час сьогоднішньої сесії Борщівської міської ради між керівником фракції "Слуга народу" Романом Домітраком, котрий поцікавився у міського голови Ігоря Чопика, які інвестиційні проєкти чи масштабні ремонтно-будівельні роботи були проведені за ініціативи міської ради, закінчився тим, що голова громади відкрито присвоїв заслуги з будівництва навчального закладу в Шупарці комусь іншому, але точно не Володимиру Гевку. При цьому скромно змовчавши стосовно того, що за його власної ініціативи в Борщеві не проведено ніяких серйозних змін.

Щоб трішки освіжити пам'ять Ігоря Чопика, ми вирішили продемонструвати статтю "Звістки", в якій Володимир Гевко поділився з нами інформацією стосовно лобіювання інтересів Борщівської громади та спільного засідання з очільником Міністерства розвитку громад та територій України Олексієм Чернишовим, на якому було вирішено питання про будівництво очисних споруд в Борщеві, фінансування будівництва школи в селі Шупарка та капітального ремонту будівлі Борщівської міської лікарні.

Крім того, щоб розвіяти будь-які сумніви і принагідно підвердити те, що Ігор Чопик злукавив, редакція "Звістки" вкотре вирішила поцікавитися у народного депутата, чи буде продовжено фінансування вказаних проєктів. І от, буквально кілька хвилин тому, спілкуючись з Володимиром Леонідовичем, отримали чергове підтвердження, що фінансування будівництва школи в селі Шупарка буде продовжено за програмою Державного фонду регіонального розвитку. Навіть незважаючи на скандальні заяви міського голови. Окрім того, як розповів народний депутат, планується додаткове виділення мільйонів гривень на будівельні роботи за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій, безпосереднім розподілом яких якраз і опікується депутат-мажоритарник.

Чи сприятиме свідомий та публічний обман депутатів зі сторони Ігоря Чопика, а також така поведінка міського голови стосовно людей, які намагаються розвивати Борщівську громаду, залученню коштів? Сумнівно. Навіть дуже.


Переглядів: 3564


Коментарі

0
1 Петро   [Материал]
Завдяки такій тупій істоті як Ігорко Чопик, ми всі з вами будемо жити в бідосі. Один депутат, що справді помагає, а не тріпає язиком як Барна. А Чопик хоче всьо розісрати. Гнида.

Имя *:
Email *:
Код *: